Home Contact

Google Ads

Google AdsMet Google Ads trekt u bezoekers aan die gericht naar uw product of dienst op zoek zijn. Activeer uw doelgroep door hen op uw diensten te attenderen, juist op het moment dat zij zich in Google hierop oriënteren. Deze bezoekers, consumenten én bedrijven, bereikt u met Google Ads, u bent dan altijd op de juiste plek aanwezig: daar waar uw doelgroep zoekt.

Google Ads is een bekende online advertising methode die al jaren beschikbaar is. Adverteren in Google met Ads is bovendien een van de meest effectieve methodes om gericht meer bezoekers naar uw website te trekken. U kiest uw doelen en relevante woorden met onze hulp en wij richten uw campagne professioneel in, met als resultaat dat u op de eerste pagina van Google staat met uw advertentie.

Meer bezoekers voor leads & verkopen

In de afgelopen jaren heeft Google Ads zich ontwikkeld tot een uitgebreid marketinginstrument met miljoenen adverteerders. Het effect van uw campage is afhankelijk van meer dan alleen de juiste zoekwoorden definiëren. De formule die wordt toegepast houdt met een veelvoud aan zaken rekening, zoals de combinaties van zoekwoorden, de advertentieteksten zelf en de content en mogelijkheden van de landingspagina.

U kunt ook allerlei extensies toevoegen aan uw advertenties, zoals de locatie van uw bedrijf, uw telefoonnummer of reviews. Daarnaast kunt u ook op specifieke geografische locaties adverteren of bijvoorbeeld alleen mobiele bezoekers targeten. U kunt met Ads ook inspelen op uw marketingkalender, seizoenen, acties of omstandigheden die de vraag naar uw product of dienst tijdelijk vergroten. Heeft u een webshop? Dan is Google Shopping erg interessant. U plaatst daarmee direct uw producten met afbeelding en prijs in de zoekresultaten. De mogelijkheden zijn legio!

Adverteren in Google door professionals

BN neemt u met Google Ads al het werk uit handen. Van het selecteren van de juiste zoektermen en campagnestructuur, tot het schrijven van advertenties en het maken van heldere rapportages. We zorgen met onze ervaren, Ads-gecertificeerde medewerkers voor een professionele toepassing van Ads extenties die passen bij uw doelen en beheren de campagne gedurende de volledige looptijd.

De rapportages zijn specifiek afgestemd op B2B en B2C lead generatie en webshops. Met deze opzet kun u zich richten op wat belangrijk is: uw business en uw marketingstrategie.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in Google Ads of wilt u weten wat ISN nog meer voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)79 342 94 99